Musicalvereniging TiKiKo

Musicalvereniging TiKiKo

TiKiKo is dé kleurrijke, enthousiaste musicalvereniging voor iedereen tussen de 6 en 24 jaar. Hou je van zingen, dansen en toneelspelen? Dan ben je bij ons van harte welkom.

Repetitielocatie:

Basisschool De Boemerang, Rijperkerkstraat 2, 5035BR Tilburg

Repetitiedag en -tijd

maandag van 16:30 tot 20.00 uur

Categoriën:

maandag, overdag, kinder-/jeugdkoor, opera/operette/musical

Stuur ons een bericht:

BOeMS

BOeMS

Brabantse Operette en Musical Spelers

Oorspronkelijk staat deze afkorting voor ‘Brabantse Operette en Musical Spelers’. Maar eigenlijk staat BOeMS voor enthousiasme en gedrevenheid. Voor een club waar gezelligheid, kwaliteit en professionaliteit elkaar versterken. En voor een club met een rijke historie: BOeMS bestaat al meer dan veertig jaar en heeft in die tijd al heel wat mooie concerten en producties op de planken gebracht.

Haar debuut op het grote podium maakte BOeMS in 1978 met de productie Viva Mexico! In de jaren daarna volgden diverse Broadwayklassiekers als Hello Dolly, Zorba en Anything Goes. In 2010 overtrof de productie Titanic alle voorgaande voorstellingen. Er waren maar liefst vier volle trailers nodig om het decor van de bouwhal naar Theaters Tilburg te verhuizen!
Door haar mix van dramatische en komische producties heeft BOeMS bewezen van alle markten thuis te zijn. Van de ingetogen somberheid van Rags tot de extravagantie van Kismet. En van de complexiteit van Once Upon a Mattress tot de rauwe erotiek van Cabaret.

Ons arrangement beperkt zich niet tot musicals. Tussen de grote producties door zitten we niet stil en treden we bij uiteenlopende gelegenheden op met concerten of theatershows. Bovendien maken onze jaarlijkse Pietenshows onderdeel uit van ons vaste programma.

 

Repetitielocatie:

niet verstrekt

Repetitiedag en -tijd

donderdagavond van 20.00 tot 22.45 uur

Categoriën:

donderdag, avond, opera/operette/musical, gemengd koor

Stuur ons een bericht:

Tilburgse Opera

Tilburgse Opera

De Tilburgse Opera werd opgericht op 1 januari 2015. Een nieuw koor dat zijn wortels heeft in de rijke Tilburgse zang- en operatraditie. De Tilburgse Opera legt zich vooral toe op het uitvoeren van opera en daar aan verwante muziek. Voorop staat daarbij het met elkaar in een plezierige sfeer zingen. Ongedwongen maar toch serieus; als amateurkoor maar toch met een professionele inslag, waarbij we regelmatig nieuw paden opzoeken en een uitdaging niet uit de weg gaan.

Correspondentieadres:

Tilburgse Opera
t.a.v. Guus Haans
Postelse Hoeflaan 324-42
5042 KS Tilburg

Telefoonnummer:

0132118383

Repetitielocatie:

De Back, Schout Backstraat 33, 5037 MJ Tilburg

Repetitiedag en -tijd

maandagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur

Stuur ons een bericht: