Malkander

De leden van Malkander zingen graag en doen dat in een ontspannen sfeer, maar wel doelbewust en  gericht op prestatieverbetering.
Onze jaarlijkse concerten hebben een heel eigen karakter. Soms krijgt een componist bijzondere aandacht, zo hebben wij Purcells Dido en Aeneas opgevoerd, maar ook Jenkins Mass for Peace, het Requiem van Fauré en Navidad  Nuestra van Ramirez. Soms komt ook een thema aan bod: muziek rond de nacht of Zigeunermelodieën, getoonzet door diverse componisten uit het verleden en heden.
Malkander repeteert elke donderdagavond van 20.15 tot 22.30 uur in de Petrus en Pauluskerk aan de Vierwindenlaan in Tilburg onder leiding van onze dirigente Gabrielka Clout. Malkander heeft een redelijk evenwichtige samenstelling van de verschillende stemsoorten, maar nieuwe leden zijn van harte welkom, met name sopranen en bassen.
Wil je lid worden, kom dan eens een avond luisteren, probeer mee te zingen en proef de sfeer tijdens de repetitie. Heb je interesse in het bijwonen van een repetitie, meld je dan aan via info@koormalkander.nl.

Repetitielocatie:

Petrus en Paulus kerk, Vierwindenlaan 9, 5032MN Tilburg

Repetitiedag en -tijd

donderdagavond van 20.15 tot 22.30 uur

Categoriën:

donderdag, avond, gemengd koor, combinatie van genres

Stuur ons een bericht: