Kaartverkoop gestart voor korenfestival Brabant Luidkeels 2024 op 9 November in CKE Eindhoven!


Na de spectaculaire editie van 2019 en de succesvolle online-versie van 2021, keert Korenveld Brabant terug met het veelbelovende evenement “Brabant Luidkeels” op 9 november 2024. Dit muzikale festival biedt een dag vol inspiratie, creativiteit en samenzang, speciaal voor iedereen die gepassioneerd is over koormuziek. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zangers, dirigenten en koren uit heel Brabant.

Brabant Luidkeels biedt een dag vol interactieve workshops, boeiende masterclasses en verzorgt ook een apart kinderprogramma. Vorige keer waren we gebonden aan een maximum van 250 kaarten en die waren in een mum van tijd uitverkocht. Natuurlijk hopen we ook dit jaar weer op een uitverkocht festival!

Inspireren, Uitwisselen en Verdiepen
Het evenement is ontworpen om koorzangers van alle niveaus en leeftijden te inspireren, hun kennis en vaardigheden te verdiepen en ervaringen uit te wisselen met andere enthousiastelingen. Het programma van de dag is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. De dag is gevuld met diverse interactieve sessies waarin deelnemers nieuwe technieken, presentatievormen en repertoire kunnen ontdekken. Vooraanstaande namen zoals Jos van Veldhoven en Pearl Jozefzoon zullen op het festival een onderdeel verzorgen en ook is er ruimte voor stemvorming of kun je bijvoorbeeld meezingen met het Brabant Koor tijdens een opera masterclass.

Benieuwd geworden? Neem een kijkje op onze website!

Aanmelden
Deelname aan Brabant Luidkeels is mogelijk voor iedereen die zich actief aangetrokken voelt tot de wereld van koorzang. Kaarten à €20,- zijn te koop via onze website. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Kinderprogramma
Voor kinderen is er door Stichting Koorplein Noord-Brabant een hele toffe middag samengesteld (geheel gratis!). Op het programma staan Singing Games en er wordt gewerkt aan de gave slotpresentatie Zingen in Brabant met aandacht voor de individuele stemontwikkeling en samenzang. Ook is er natuurlijk een open podium!
Aanmelden voor het kinderprogramma kan individueel of met een kinderkoor via dit aanmeldformulier. Kijk voor meer informatie over het kinderprogramma op onze website.

Voor Wie?
Brabant Luidkeels is voor dirigenten, zangers en koren van alle niveaus en leeftijden. Of je nu een beginnende koorzanger bent of een ervaren dirigent, dit evenement biedt de perfecte gelegenheid om te leren, te netwerken en je passie voor zang te delen.

 

 

Over Korenveld Brabant

Korenveld Brabant zet zich in voor de bevordering van koorzang in Brabant. Door het organiseren van evenementen zoals Brabant Luidkeels, biedt het platform een podium voor zowel amateur- als professionele zangers om hun talenten te ontwikkelen en elkaar te vinden. Voor meer informatie en contact betreffende het festival kun je mailen naar brabantluidkeels@gmail.com