Bij veel uitvoeringen maken koren gebruik van projectzangers.

De FTZ wil zoekende koren en geïnteresseerde projectzangers bij elkaar brengen voor de ondersteuning van concerten en projectoptredens.

Daarvoor wordt bij het secretariaat een database aangemaakt, waarin projectzangers zich kunnen laten registreren als geïnteresseerd projectzanger.
Koren kunnen zich bij de FTZ aanmelden met de vraag naar beschikbare projectzangers.
De FTZ informeert de desbetreffende zangerspool over de aangemelde projecten, zodat de projectzangers zelf kunnen beslissen over hun deelname en daarvoor zelf het contact kunnen leggen.

De FTZ is gestart met het opzetten van deze database. Koren die op zoek zijn naar projectzangers kunnen zich melden en individuele zangers/zangeressen kunnen zich aanmelden om in de projectzangerspool te worden opgenomen. Aanmelding kan via de FTZ-website – Projectzangers. Voor meer informatie kunt contact opnemen met secretariaat@ftz-tilburg.nl

Aan deze dienstverlening zijn geen kosten verbonden. De projectzangerspool staat open voor alle zangers/zangeressen. Ook koren die niet bij de FTZ zijn aangesloten kunnen van deze dienstverlening gebruik maken.