Muzemento

Muzemento is al meer dan 65 jaar hèt Muziektheatergezelschap van Tilburg. De verfrissende mix van jong en oud staat garant voor bijzondere producties en concerten, waarbij we geen uitdaging uit de weg gaan.

Muzemento wil een vereniging zijn die bij haar voorstellingen en andere activiteiten zoveel mogelijk gebruik maakt van kwaliteiten van de eigen leden. Hiervoor is nodig dat de vereniging deze kwaliteiten stimuleert.

Kenmerkend is de gezellige, ongedwongen sfeer waarin iedereen de ruimte krijgt om zijn of haar talenten te ontplooien. Hierdoor kunnen decor- en kledingontwerp, teksten en solisten grotendeels uit het koor zelf worden gehaald.

Koorleden kunnen daarnaast zitting nemen in het bestuur en verschillende commissies.

Muziektheatergezelschap Muzemento repeteert op dinsdagavond van 20.00 tot 22.30 in Wijkcentrum het Kruispunt, Sinopelstraat 2 in Tilburg.

Onder muzikale leiding van Mark van Nispen wordt naast het instuderen van de muziek gewerkt aan koorklank, balans en een juist stemgebruik. Hiervoor worden ook externe stemcoaches en logopedistes ingezet.

De repetitie-avond is altijd voor het publiek opengesteld. Mocht je onze repetitie bij willen wonen dan ben je daarvoor op de dinsdagavond van harte uitgenodigd!

Correspondentieadres:

Muzemento
t.a.v. Wim Driessen
Hoge Wal 106
5053AT Goirle

Telefoonnummer:

013 5302110 o 06 40588336

Repetitielocatie:

Het Kruispunt, Sinopelstraat 2, Tilburg

Repetitiedag en -tijd

dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur

Stuur ons een bericht: