Kennis en tips voor koren

Op deze pagina vindt u de nodige actuele informatie die van belang kan zijn voor een goede organisatie van uw koor.

Presentatie Art fact: “van idee naar project”

(informatie en tips voor het opstellen van projectplannen)

VerenigingsMonitor 2018

Het LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie Amateurkunst) heeft onderzoek gedaan naar de organisatiekracht, het artistiek aanbod en de maatschappelijke orientatie van verenigingen. “Weetjes” en tips die (ook) interessant zijn voor onze vocale sector!

Koorzoeker

Koorzoeker is een nieuw online platform voor koren en hun publiek, ontwikkeld door Fans2Music. Op dat platform kunnen koren hun koorprofiel aanmaken, informatie delen, concerten agenderen, kaartverkoop regelen, leden en donateurs werven, nieuwsbrieven versturen, enz....

Vrijwilligersverzekering gemeente Tilburg

Goed om te weten: Uw vrijwilligers zijn verzekerd! Vrijwilligers van o.a. onze aangesloten verenigingen zijn automatisch verzekerd via de Gemeente Tilburg. Het gaat om de VNG Vrijwilligersverzekering, een collectieve verzekering van Centraal Beheer, met een secundaire...

AVG & Privacy

AVG & Privacy
Op 25 mei a.s. trad de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking.

Presentatie Petra Andriessen

Presentatie Petra Andriessen

Zingen, lekker belangrijk! Manifest samen zingen 2020

“Zingen, lekker belangrijk – manifest samen zingen 2020” biedt met tien speerpunten in vier thema’s een kapstok om met elkaar verder te gaan, en te komen tot een sterkere, vitale koorwereld.

Actualiteiten Wet DBA, afschaffing VAR

De werking van de wetgeving voor zzp’ers, de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA), wordt uitgesteld tot in elk geval 2018.