Mamaverhalenkoor

(De Kleurrijke Mama's Tilburg)

 

‘Wij zijn een multicultureel vrouwenkoor uit Tilburg. We hebben verschillende nationaliteiten, komen uit alle wijken van Tilburg, ook uit omliggende gemeenten.
In ons koor zitten vrouwen die moeite hebben met leren, maar ook vrouwen die hoogopgeleid zijn. We komen bij elkaar om onze wijsheden aan elkaar door te geven. Bij ons kun je je veilig en geborgen voelen.
We komen elke week bij elkaar, natuurlijk om te zingen, maar ook om elkaar te ontmoeten. We praten met elkaar over allerlei thema’s en zo komen we op ideeën voor nieuwe liedteksten. Omdat niet alle vrouwen gewend zijn om woorden te vinden voor hun gevoelens van vreugde en verdriet, worden schrijfworkshops gehouden en Astrid Seriese gaat met die teksten aan de slag en maakt er composities van. Zo zijn we bijvoorbeeld bezig geweest met ‘Waar kom je vandaan?’, ‘Waarom ben je naar hier gekomen?’ en ‘Wat is je droom?’. Hier zijn ondermeer de liederen ‘Lied voor Meltem’ en ‘Fundament’ uit voortgekomen. Het is elke keer weer een magisch moment als er een nieuw lied geboren wordt! Artistiek leider Lizet van Beek studeert de liederen in met het koor en leidt de repetities en de optredens. Berndine de Wolff begeleidt ons met accordeon.

Correspondentieadres:

Mamaverhalenkoor
t.a.v. Fransisca Holtrop-Martini
Coba Pulskenslaan 20
5025 WE Tilburg

Telefoonnummer:

0134632662

Repetitielocatie:

De Tongerlose Hoeve, Reitse Hoevenstraat 129,  5042 ED  Tilburg.

repetitiedag en -tijd

dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur

Stuur ons een bericht: