Gemengd Koor Cantiqua

Gemengd Koor Cantiqua

Cantiqua staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn uitvoeringen tijdens missen en concerten. De vaste ‘thuisbasis’ van ons koor is de Petrus Donderskerk aan de Enschotsestraat te Tilburg. Cantiqua probeert het musiceren te combineren met de nodige gezelligheid onder elkaar.

Het koor bestaat medio 2017 uit 43 actieve leden. Naast het verzorgen van de zang tijdens de eucharistievieringen in de ‘eigen’ kerk zingt ons koor ook regelmatig in andere parochiekerken in Tilburg en omstreken. Ook wordt er op verzoek gezongen bij uitvaarten, huwelijksmissen of huwelijksjubilea.

Het koor heeft diverse commissies, bijv. een activiteitencommissie en een concertcommissie. Vier keer per jaar verschijnt het verenigingsblad ‘DubbelFForte’. In 2011 is gestart met een digitale nieuwsbrief. U kunt zich op de nieuwsbrief abonneren.

Wij repeteren iedere vrijdagavond van 19.45 uur tot ± 22.30 uur in basisschool de Cocon aan de Hoefstraat 173 te Tilburg. Heeft u interesse om mee te zingen, kom dan eens luisteren op een van onze repetitieavonden. Nieuwe leden van alle stemsoorten zijn van harte welkom. De enige eis is dat u zuiver kunt zingen. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze secretaris: mevrouw Joke van Knegsel, telefoon: (013) 850 97 93 (e-mail: secretariaatcantiqua@gmail.com).

Correspondentieadres:

Gemengd Koor Cantiqua
t.a.v. Ton van den Boom
St. Willebrordstraat 47
5014 CA Tilburg

Telefoonnummer:

0134553891

Repetitielocatie:

Aula bs De Cocon, Hoefstraat 173, Tilburg

Repetitiedag en -tijd

vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur

Stuur ons een bericht:

De Gouden Mix

De Gouden Mix

DGM

Vereniging De Gouden Mix is een Tilburgs muziektheatergezelschap opgericht in 2000, die seniorenorganisaties in Brabant op locatie entertainment biedt. Denk hierbij aan afdelingen van KBO, Zonnebloem, KVG, bewoners en bezoekers van zorgcentra. Dus allerlei organisaties van senioren met welke signatuur dan ook.

Ook onze 6e revueproductie ‘Kras op cruise’ is geheel in eigen beheer gerealiseerd. Het hele gezelschap gaat een cruise gaan maken langs de West- en Zuideuropese kust. Het decor verbeeldt de boeg van een cruiseschip compleet met brug en relingen. Tijdens deze reis zullen 6 landen worden bezocht. Sketches worden gespeeld en de landen worden bezongen. Natuurlijk spelen er zich hilarische taferelen af ingegeven door het feit dat het wel een zeer gemêleerd gezelschap betreft dat zich heeft aangemeld voor deze bijzondere cruise.
Onder de gasten bevindt zich een BN’er als mistery guest. Alle 40 liedjes in de revue zijn zeer herkenbaar en mogen worden meegezongen.

Op 6 en 7 oktober 2017 is deze productie in première gegaan. Tot eind 2019 gaat De Gouden Mix met deze revue weer vele Brabantse organisaties een uiterst plezierige middag bezorgen. Organisaties boeken een voorstelling en zorgen zelf voor publiek en geschikte locatie.

Correspondentieadres:

De Gouden Mix
Beethovenlaan 325
5011 LJ Tilburg

Telefoonnummer:

0134563285

Repetitielocatie:

Wijkcentrum ’t Sant, Beneluxlaan 74, 5042 WS Tilburg

Repetitiedag en -tijd

vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur

Categorieën:

vrijdag, overdag, gemengd koor, muziektheater

Stuur ons een bericht: