Gemengd Koor Cantiqua

Gemengd Koor Cantiqua

Cantiqua staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn uitvoeringen tijdens missen en concerten. Cantiqua bestaat uit 2 afdelingen: Cantiqua Klassiek en Cantiqua Concert.

Cantiqua Klassiek zingt meerstemmige kerkmuziek in de Petrus Donderskerk te Tilburg o.l.v. Gabrielka Clout. Naast het verzorgen van de zang in de ‘eigen’ kerk zingt het koor regelmatig in andere parochiekerken in Tilburg. Iedereen die kan zingen mag lid worden van dit koor.

Cantiqua Concert is een concertkoor o.l.v. van Arjan van Baest en werkt met compacte repetitieperiodes. Cantiqua Concert richt zich op de meer ervaren koorzangers. Ieder project heeft een relatief korte voorbereidingstijd. Deelnemers moeten in staat zijn om zelf de muziek te kunnen instuderen.

In 2022 bestaat het koor 100 jaar. Cantiqua probeert het musiceren op verantwoord niveau te combineren met de nodige gezelligheid onder elkaar.
Nieuwe leden van alle stemsoorten zijn van harte welkom. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze secretaris: mevrouw Joke van Knegsel.

Correspondentieadres:

Gemengd Koor Cantiqua
t.a.v. Joke van Knegsel
St. Willebrordstraat 47
5014 CA Tilburg

Telefoonnummer:

06-23850853

Repetitielocatie:

MFA de Symfonie, Eilenbergstraat 250, Tilburg

Repetitiedag en -tijd

Cantiqua Klassiek vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur
Cantiqua Concert, dinsdagavond van 20.00uur tot 22.15uur

Stuur ons een bericht:

De Gouden Mix

De Gouden Mix

DGM

Vereniging De Gouden Mix is een Tilburgs muziektheatergezelschap opgericht in 2000, die seniorenorganisaties in Brabant op locatie entertainment biedt. Denk hierbij aan afdelingen van KBO, Zonnebloem, KVG, bewoners en bezoekers van zorgcentra. Dus allerlei organisaties van senioren met welke signatuur dan ook.

Ook onze 6e revueproductie ‘Kras op cruise’ is geheel in eigen beheer gerealiseerd. Het hele gezelschap gaat een cruise gaan maken langs de West- en Zuideuropese kust. Het decor verbeeldt de boeg van een cruiseschip compleet met brug en relingen. Tijdens deze reis zullen 6 landen worden bezocht. Sketches worden gespeeld en de landen worden bezongen. Natuurlijk spelen er zich hilarische taferelen af ingegeven door het feit dat het wel een zeer gemêleerd gezelschap betreft dat zich heeft aangemeld voor deze bijzondere cruise.
Onder de gasten bevindt zich een BN’er als mistery guest. Alle 40 liedjes in de revue zijn zeer herkenbaar en mogen worden meegezongen.

Op 6 en 7 oktober 2017 is deze productie in première gegaan. Tot eind 2019 gaat De Gouden Mix met deze revue weer vele Brabantse organisaties een uiterst plezierige middag bezorgen. Organisaties boeken een voorstelling en zorgen zelf voor publiek en geschikte locatie.

Correspondentieadres:

De Gouden Mix
Piushaven 12-05
5017 AN Tilburg

Telefoonnummer:

0134563285

Repetitielocatie:

Wijkcentrum ’t Sant, Beneluxlaan 74, 5042 WS Tilburg

Repetitiedag en -tijd

vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur

Categorieën:

vrijdag, overdag, gemengd koor, muziektheater

Stuur ons een bericht: