Gemengd Koor Cantiqua

Cantiqua staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn uitvoeringen tijdens missen en concerten. Cantiqua bestaat uit 2 afdelingen: Cantiqua Klassiek en Cantiqua Concert.

Cantiqua Klassiek zingt meerstemmige kerkmuziek in de Petrus Donderskerk te Tilburg o.l.v. Gabrielka Clout. Naast het verzorgen van de zang in de ‘eigen’ kerk zingt het koor regelmatig in andere parochiekerken in Tilburg. Iedereen die kan zingen mag lid worden van dit koor.

Cantiqua Concert is een concertkoor o.l.v. van Arjan van Baest en werkt met compacte repetitieperiodes. Cantiqua Concert richt zich op de meer ervaren koorzangers. Ieder project heeft een relatief korte voorbereidingstijd. Deelnemers moeten in staat zijn om zelf de muziek te kunnen instuderen.

In 2022 bestaat het koor 100 jaar. Cantiqua probeert het musiceren op verantwoord niveau te combineren met de nodige gezelligheid onder elkaar.
Nieuwe leden van alle stemsoorten zijn van harte welkom. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze secretaris: mevrouw Joke van Knegsel.

Correspondentieadres:

Gemengd Koor Cantiqua
t.a.v. Joke van Knegsel
St. Willebrordstraat 47
5014 CA Tilburg

Telefoonnummer:

06-23850853

Repetitielocatie:

MFA de Symfonie, Eilenbergstraat 250, Tilburg

Repetitiedag en -tijd

Cantiqua Klassiek vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur
Cantiqua Concert, dinsdagavond van 20.00uur tot 22.15uur

Stuur ons een bericht: