ROCKkoor Tilburg

ROCKkoor Tilburg

Onder leiding van dirigent Jubilee Tun repeteert ROCKkoor Tilburg wekelijks op dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur. Het koor is groot van opzet en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit ROCKhits van alle tijden en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid.
ROCKkoor Tilburg is onderdeel van Prestige Vocal Groups. Met meer dan 25 koren door het hele land, de grootste professionele korenorganisatie van Nederland. Naast Hét ROCKkoor bestaat Prestige Vocal Groups ook uit Popkoor Prestige, Popkoor Première en Popkoor Prestige PRO. Zo ook Popkoor Prestige Tilburg!

Repetitielocatie:

Wijkcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 2, 5043 RX Tilburg

Repetitiedag en -tijd

dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur

Categoriën:

dinsdag, avond, gemengd koor, licht

Stuur ons een bericht:

Blended Collective

Blended Collective

Mix van een vocal group en een koor, o.l.v. Jos Muller. Popmuziek met uitstapjes naar verwante genres (Soul, Country, Afro-pop…). We zingen tijdloze nummers in eigentijdse arrangementen die jong en oud aanspreken. Begeleiding: keyboard, lichte percussie, gitaar. In de kerstperiode worden vlotte kerstsongs afgewisseld met passende popballads.

Repetitielocatie:

Volgt later

Repetitiedag en -tijd

woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur

Categoriën:

woensdag, avond, licht, gemengd koor

Stuur ons een bericht:

Popkoor AkoorT

Popkoor AkoorT

Een energiek popkoor wat eigentijdse arrangementen zingt. Sinds de oprichting in 2010 zijn we al diverse malen in de prijzen gevallen bij grote korenfestivals.
Behalve aan de muziek schenken we ook veel aandacht aan onze uitstraling door middel van passende choreo’s en stijlvolle maar opvallende kleding.
Onze kernwaarden: passie, state-of-the-art en verrassend.
Repetitielocatie:

Werkplaats voor Amateurkunst, Ledeboerstraat 5, 5048 AC Tilburg

Repetitiedag en -tijd

woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur

Categoriën:

woensdag, avond, gemengd koor, licht

Stuur ons een bericht:

Zuid Nederlands Kamerkoor

Zuid Nederlands Kamerkoor

ZNK

Het Zuid Nederlands Kamerkoor bestaat sinds 1970 . Het oogmerk was en is nog steeds de uitvoering van een breed koorrepertoire op hoog niveau. Van 2010 tot juni 2018 stond het koor o.l.v. Paul van Gulick. Sinds september 2018 is Rowan van der Westen de dirigent. Het ZNK is een vereniging waar zowel jong als oud van harte welkom is. Voor de leden staat het plezier in muziek maken en het bereiken van zo goed mogelijke kwaliteit centraal. Elk seizoen wordt er hard gewerkt aan uitvoeringen van velerlei soort zoals: grote werken met orkest, a capella werken en missen.Naast onze muzikale inzet vinden we het sociale aspect ook van groot belang. Na de repetities wordt regelmatig samen een borrel gedronken.

Correspondentieadres:

Zuid Nederlands Kamerkoor
t.a.v. Gertjan Exoo (secr.)
Kwendelhof 145
5044 EE Tilburg

Telefoonnummer:

013-4675707

Repetitielocatie:

Petrus en Pauluskerk, Vierwindenlaan 11, 5037 MN Tilburg

Repetitiedag en -tijd

Januari februari en maart 2019 op dinsdagavond van 20.00 tot 22.15 uur
Vanaf april 2019 weer op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.15

Categoriën:

dinsdag, woensdag, avond, kamerkoor/vocaal ensemble, klassiek

Bogoroditsye Dyevo

met Paul van Gulick & het ZNK | ZNK 2016

Stuur ons een bericht:

Tilburgs Byzantijns Koor

Tilburgs Byzantijns Koor

TBK

Het Tilburgs Byzantijns Koor (TBK) is een gemengd koor, opgericht in 1944 door de paters Kapucijnen, om Byzantijnse vieringen van in Zuid-Nederland woonachtige Russische en Oekraïense immigranten mogelijk te maken. Het is het oudste koor in dit genre in Nederland en geniet landelijke en internationale bekendheid. Regelmatig verzorgen wij Byzantijnse vieringen en concerten. Het TBK zingt a capella ‘Muziek die de ziel beroert’. De gedachte hierbij is, dat alleen de menselijke stem via woorden betekenis kan voortbrengen èn muziek kan maken. Onze kennis en ervaring van deze bijzondere muziek van beroemde Russische en Oekraïense componisten beschouwen wij als ons muzikale erfgoed en willen wij op zo hoog mogelijk niveau ervaarbaar maken bij een breed publiek. Tijdens vieringen, concerten en op ‘nieuwe podia’ als radio, you-tube en tv. Het TBK werkt voortdurend aan verhoging van koorkwaliteit, o.a. door subsidiëren van zanglessen, inzet van externe professionals en zelfstudie mogelijkheden. Geïnteresseerden kunnen rekenen op begeleiding op maat bij het verwerven van onze specifieke vereiste vaardigheden en zijn van harte welkom tijdens een repetitie, workshop Russische koormuziek, viering of concert. Het TBK is ‘Meer dan een koor’.

Correspondentieadres:

Secretariaat Tilburgs Byzantijns Koor
t.a.v. Peter Baeten
Merkse 23
5032 CG Tilburg

 
Repetitielocatie:

Generalaat Fraters, Gasthuisring 5, 45041 DT Tilburg

Repetitiedag en -tijd

woensdagavond van 19:30 uur tot 21:45 uur

10-Nje-Ridaj

met Artist onbekend | uitgevoerd door Tilburgs Byzantijns Koor

Stuur ons een bericht: