ROCKkoor Tilburg

ROCKkoor Tilburg

Onder leiding van dirigent Jubilee Tun repeteert ROCKkoor Tilburg wekelijks op dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur. Het koor is groot van opzet en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit ROCKhits van alle tijden en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid.
ROCKkoor Tilburg is onderdeel van Prestige Vocal Groups. Met meer dan 25 koren door het hele land, de grootste professionele korenorganisatie van Nederland. Naast Hét ROCKkoor bestaat Prestige Vocal Groups ook uit Popkoor Prestige, Popkoor Première en Popkoor Prestige PRO. Zo ook Popkoor Prestige Tilburg!

Repetitielocatie:

Wijkcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 2, 5043 RX Tilburg

Repetitiedag en -tijd

dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur

Categoriën:

dinsdag, avond, gemengd koor, licht

Stuur ons een bericht:

Popkoor Prestige Tilburg

Popkoor Prestige Tilburg

Onder leiding van dirigente Marjon Dries repeteert Popkoor Prestige Tilburg wekelijks op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur. Het koor is groot van opzet en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel.

Ons repertoire bestaat uit de nieuwste hits die je nu op de radio hoort en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid.

Popkoor Prestige Tilburg is onderdeel van Prestige Vocal Groups. Met meer dan 25 koren door het hele land, de grootste professionele korenorganisatie van Nederland. Naast Popkoor Prestige bestaat Prestige Vocal Groups ook uit Popkoor Première, Popkoor Prestige PRO en Hét ROCKkoor. Zo ook ROCKkoor Tilburg!

Repetitielocatie:

Wijkcentrum ‘t Sant​, Beneluxlaan 74
Tilburg, 5042 WS

Repetitiedag en -tijd

donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur

Categoriën:

donderdag, avond, licht, gemengd koor

Stuur ons een bericht:

Blended Collective

Blended Collective

Mix van een vocal group en een koor, o.l.v. Jos Muller. Popmuziek met uitstapjes naar verwante genres (Soul, Country, Afro-pop…). We zingen tijdloze nummers in eigentijdse arrangementen die jong en oud aanspreken. Begeleiding: keyboard, lichte percussie, gitaar. In de kerstperiode worden vlotte kerstsongs afgewisseld met passende popballads.

Repetitielocatie:

Volgt later

Repetitiedag en -tijd

woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur

Categoriën:

woensdag, avond, licht, gemengd koor

Stuur ons een bericht:

Gezelligheidskoor De Begonia’s

Gezelligheidskoor De Begonia's

Koor De Begonia’s is een gemengd gezelligheidskoor uit Tilburg, opgericht op 1 januari 1997. Het koor zingt voornamelijk Nederlandstalige liedjes met een lach en een traan, begeleid door muziekbanden. De 50 leden zijn enthousiaste amateurzangers, die het fijn vinden om samen te zingen en dit plezier graag willen delen met het publiek.

De Begonia’s treden vele malen per jaar op, met een bezetting van 30 à 40 zangers en zangeressen. Wij zingen voor zorgcentra, K.B.O. en De Zonnebloem, maar ook in cafés, op feestjes, kerstmarkten en korenfestivals. En altijd weten De Begonia’s, onder leiding van de dirigenten Wim Willart of Marian Wiltenburg, het publiek weer tot uitbundig meezingen te bewegen.

Repetitielocatie:

Den Herdgang, Berlagehof 60
Tilburg, 5041 JS

Repetitiedag en -tijd

donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur

Categoriën:

donderdag, avond, licht, gemengd koor

Stuur ons een bericht:

Kamerkoor Zuid

Kamerkoor Zuid

Kamerkoor Zuid bestaat uit gevorderde amateurzangers, conservatoriumstudenten en professionele musici. Het kamerkoor heeft zich sinds de start in 2013 onder leiding van Rick Muselaers en de coaching van Jaap Smit ontwikkeld tot een ensemble van semi-professionele kwaliteit met een prachtige volle en warme koorklank en wil doorgroeien naar een vaste bezetting van 6 zangers per stemsoort. Om die reden zijn er op dit moment vacatures voor alten, tenoren en bassen.

Nieuwe zangers worden toegelaten na auditie. Dat geldt ook voor projectzangers die incidenteel mee willen werken aan concerten.

Het is mogelijk om eerst enkele repetities van Kamerkoor Zuid bij te wonen,  ter oriëntering op een eventueel lidmaatschap.

Repetitielocatie:

Sint Jozefkerk, Heuvelring 122
Tilburg, 5038 CP

Repetitiedag en -tijd

maandagavond van 20.00 tot 22.15 uur

Categoriën:

maandag, avond, klassiek, gemengd koor

Stuur ons een bericht: