Popkoor Prestige Tilburg

Popkoor Prestige Tilburg

Onder leiding van dirigente Marjon Dries repeteert Popkoor Prestige Tilburg wekelijks op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur. Het koor is groot van opzet en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel.

Ons repertoire bestaat uit de nieuwste hits die je nu op de radio hoort en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid.

Popkoor Prestige Tilburg is onderdeel van Prestige Vocal Groups. Met meer dan 25 koren door het hele land, de grootste professionele korenorganisatie van Nederland. Naast Popkoor Prestige bestaat Prestige Vocal Groups ook uit Popkoor Première, Popkoor Prestige PRO en Hét ROCKkoor. Zo ook ROCKkoor Tilburg!

Repetitielocatie:

Wijkcentrum ‘t Sant​, Beneluxlaan 74
Tilburg, 5042 WS

Repetitiedag en -tijd

donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur

Categoriën:

donderdag, avond, licht, gemengd koor

Stuur ons een bericht:

Gezelligheidskoor De Begonia’s

Gezelligheidskoor De Begonia's

Koor De Begonia’s is een gemengd gezelligheidskoor uit Tilburg, opgericht op 1 januari 1997. Het koor zingt voornamelijk Nederlandstalige liedjes met een lach en een traan, begeleid door muziekbanden. De 50 leden zijn enthousiaste amateurzangers, die het fijn vinden om samen te zingen en dit plezier graag willen delen met het publiek.

De Begonia’s treden vele malen per jaar op, met een bezetting van 30 à 40 zangers en zangeressen. Wij zingen voor zorgcentra, K.B.O. en De Zonnebloem, maar ook in cafés, op feestjes, kerstmarkten en korenfestivals. En altijd weten De Begonia’s, onder leiding van de dirigenten Wim Willart of Marian Wiltenburg, het publiek weer tot uitbundig meezingen te bewegen.

Repetitielocatie:

Den Herdgang, Berlagehof 60
Tilburg, 5041 JS

Repetitiedag en -tijd

donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur

Categoriën:

donderdag, avond, licht, gemengd koor

Stuur ons een bericht:

What’s In A Name

What's In A Name

What’s In A Name is een a-capella zanggroep.
We hebben altijd onze muziekinstrumenten bij ons. Dus we kunnen overal zingen. In winkels, in winkelcentra, in openbare gebouwen (bijvoorbeeld ziekenhuizen). Maar daarnaast nemen we ook graag deel aan festivals.
De kerstperiode biedt ons ook de kans om ons kerstrepertoire ten gehore te brengen.
Onze samenstelling? SSSAATBarBB. Tenoren: de T willen we graag uitbreiden!

Repetitielocatie:

Dagbesteding Convivio, Goirkestraat 178, 5046 GR Tilburg

Repetitiedag en -tijd

Donderdag avond van 20.00 tot 22.00 uur

Categoriën:

Donderdag, avond, kamerkoor/vocaal ensemble, combinatie van genres

Stuur ons een bericht:

Koor L’Esprit

Koor L'Esprit

Het koor L’Esprit is opgericht in 1996 als kerkkoor. Veel mensen kennen ons daarvan, o.a. van onze kerstconcerten. De profane muziek is ons ook niet vreemd. In 2022 is besloten om verder te gaan als profaan koor. Het koor heeft een 4-stemmig repertoire, zowel in het Engels als in het Nederlands. Wij zijn tevreden als ons publiek heeft genoten en positief reageert op ons optreden.
Ons koor bestaat op dit moment uit 21 actieve leden. Als u interesse hebt, kom dan op maandagavond om 19.45 uur een keertje luisteren. In de pauze drinken we gezamenlijk een kopje koffie/thee, want het sociale gebeuren vinden wij ook belangrijk. Het koor staat onder leiding van dirigent Paul van Hees en wordt op piano begeleid door Marjola Lishi.

Repetitielocatie:

Dagbesteding Convivio, Goirkestraat 178, 5046 GR Tilburg

Repetitiedag en -tijd

Maandag avond van 19.45  tot 22.00 uur

Categoriën:

Maandag, avond, gemengd koor, combinatie van genres

Stuur ons een bericht:

Souvenir Jeugd Koorschool

Souvenir Jeugd Koorschool

Het souvenir jeugdkoor bestaat in 2022 al 25 jaar en is onderdeel van de vereniging souvenir des montagnards geworden. Sinds 13 mei 2019 is het een zelfstandige stichting en koorschool  geworden onder leiding van Peggy Hegeman. Elk kind of jongere die zich bij ons aansluit krijgt een gedegen muzikale opleiding en scholing zodat ze van blad kunnen lezen en zingen. In principe tweejaarlijks verzorgt het koor een muzikale /theatrale productie en geeft jaarlijks diverse concerten in de stad Tilburg en omgeving. Regelmatig wordt het jeugdkoor gevraagd door andere verenigingen voor deelname aan hun concert of productie (Mathheus , Carmina Burana, 4 mei concert, kerstconcert e.a.).  Het jeugdkoor staat heel goed aangeschreven en is toegankelijk voor iedereen in de leeftijd van 6 tot 25 jaar.

Repetitielocatie:

wijkcentrum De Back/ Zorgvlied, Schout Backstraat 33, Tilburg

Repetitiedag en -tijd

Donderdag avond van 17.30 tot 21.15 uur

Categoriën:

Donderdag, avond, kinder-/jeugdkoor, muziektheater

Stuur ons een bericht: