On Stage Muziek- en Musicaltheater

On Stage ontwikkelt musical- en muziektheaterproducties met talentvolle deelnemers en makers uit Tilburg en omgeving. Wij maken en tonen aan dat producties met maatschappelijke relevantie een impact hebben op deelnemer en publiek. De multidisciplinaire, vernieuwende en uitdagende voorstellingen worden gemaakt op unieke locaties die passen bij de thema’s van de voorstellingen en bij het DNA: brutaal en underground. Bij On Stage zit je dicht op de huid. Het brengt het publiek meer een ervaringsgevoel dan een beschouwende.

Onze missie bestaat er niet enkel uit deze voorstellingen te presenteren, maar ook om deelnemer en publiek uit te dagen de dialoog met elkaar aan te gaan. Binnen On Stage is de cast bovendien mede-eigenaar van het eindproduct en wordt van deelnemers eigen verantwoordelijkheid verwacht.

On Stage creëert een open en veilige omgeving waarin ieder deelnemer zichzelf kan zijn en zich durft uit te spreken – eenheid, gelijkwaardigheid en betrokkenheid zijn hierin belangrijke kernwaarden. On Stage verbindt en laat een passie voor musical- en muziektheater samenkomen. Binnen de organisatie ligt de focus niet alleen op talent. Kenmerkend voor de selectie van de deelnemers is dat de groepsdynamiek medebepalend is. De synergie tussen deelnemers is van wezenlijk belang.

Repetitielocatie:

CulTuur BSO Monopole, Langestraat 13, 5038 SB Tilburg

Repetitiedag en -tijd

dinsdagavond van 19.30  tot 22.00 uur

Categoriën:

dinsdag, avond, gemengd koor, muziektheater

Stuur ons een bericht: