Musicalvereniging On Stage

Musicalvereniging On Stage is in 1999 opgericht. On Stage heeft zichzelf ten doel gesteld om jonge mensen de kans te bieden zich verder te ontwikkelen op het gebied van zang, dans en drama. Er wordt met een professioneel creatief team gewerkt aan deze drie disciplines. Elk jaar worden er weer audities gehouden, waardoor de cast wisselt.

De eerste musical Another Chorus Line werd in 2000 opgevoerd. Sindsdien zijn er vijftien producties op de Brabantse planken gebracht. Deze producties zijn allemaal terug te vinden bij vorige producties. Bekijken vooral ook de foto’s in ons fotoalbum.

Wat On Stage uniek maakt is het enthousiasme waarmee elke productie wordt aangepakt. Ieder castlid neemt deel in een commissie, die verantwoordelijk is voor een bepaald aspect van de productie. Denk hierbij aan decor, kleding, maar bijvoorbeeld ook sponsoring. Zo spelen zij uiteindelijk in een productie die zij zelf mede georganiseerd hebben. Daarnaast wordt er ook altijd gezocht naar een bijzondere locatie, waar On Stage met volledig zelf gebouwde decors een unieke productie neer kan zetten.

Je kan ons tegenkomen tijdens verschillende culturele evenementen in Tilburg, zoals de Cultuurnacht, Nachtuniversiteit en de Week van de Amateurkunst.

Repetitielocatie:

Niet verstrekt

Repetitiedag en -tijd

dinsdagavond van 19.30  tot 22.00 uur

Categoriën:

dinsdag, avond, gemengd koor, opera/operette/musical

Stuur ons een bericht: