T-SiNG!

2017- 2018 HOLLAND HARMONY GOLD MEDALLIST

T-SING!
Een bijzonder en gezellig mannenkoor

T-SING! is een enthousiast en eigenzinnig a-capella mannenkoor met bekend en minder bekend repertoire over lief en leed, recht vanuit het hart. Het repertoire bestaat uit barbershopmuziek, close harmony, arrangementen van popsongs en vocal jazz.
Barbershop is een vierstemmige a capella-zangstijl, die begin 20e eeuw in de Verenigde Staten is ontstaan. Wachtend bij de kapper zongen mannen in kwartet een mix van gospel, Ierse ballades en musicalklassiekers. Tegenwoordig zijn er ook vrouwen- en gemengde barbershopkwartetten en -koren en wordt het genre wereldwijd beoefend.

Sinds de oprichting in 2011 werkt het koor aldoor aan een gevarieerd barbershop- en a-capellarepertoire en aan een oprechte en energiede presentatie, wat het optreden voor zangers en publiek tot een ware belevenis maakt.

Onder leiding van Demelza van der Lans zijn we in het nieuwe seizoen weer vol passie aan de slag gegaan met ons repertoire. We streven naar uitbreiding van het aantal leden, dus ben je geïnteresseerd, dan ben je altijd van harte welkom on eens te komen luisteren en meedoen tijdens onze repetities.

De mannen staan voor kwaliteit en vinden het leuk om te performen en zich van andere zangers. Samen brengen ze iets bijzonders op de planken wat mensen ontroert, opwindt, verstilt en meesleept !
Onze gemotiveerde zangers komen uit verschillende provincies naar Berkel-Enschot voor de donderdagse repetitie.

Heb je ervaring als koorzanger en ben je nieuwsgierig geworden naar T-SING! ? Zoek jij een nieuwe zang-uitdaging en lijkt het je leuk onderdeel te zijn van dit bijzonder koor, kom dan eens geheel vrijblijvend naar een repetitie om kennis te maken, repeteer gerust eens mee en ontdek wat het is om met ons het plezier van zingen te ervaren.

Correspondentieadres:

T-Sing!
Abcovenseweg 19
5051 PT Goirle (NB)

Telefoonnummer

0651854299

Repetitielocatie:

Parochiezaal Sint Willibrord, Sint Willibrordustraat 3, 5056 HS Berkel-Enschot

Repetitiedag en -tijd

Donderdagavond van 22.00 uur tot 22.30 uur

Stuur ons een bericht: