Kunstloc Brabant organiseert op 17-5 a.s. weer een webinar!

Informatie:
De coronacrisis zorgt voor veel veranderingen binnen de Brabantse amateurkunstwereld. Daarnaast spelen er andere ontwikkelingen waardoor je als organisatie wil of moet veranderen. Interesses van je doelgroep verschuiven, het ledenaantal verandert, technologie biedt nieuwe mogelijkheden, etc. Afwachten is zelden een geslaagde theorie. Je moet op zoek naar nieuwe samenwerkingen, nieuw aanbod, een nieuwe doelgroep, een andere organisatiestructuur of een nieuw financieringsmodel.

Fanfarecoach Thijs Hazeleger, Stichting Cultureel Oss, Gemengd Koor Cantiqua en Theater Zeevuh gaan in deze webinar  in gesprek over de verandering die zij zijn aangegaan. Waarom was verandering nodig? Hoe hebben zij dit aangepakt? Hoe reageerden de leden? Wat heeft het hen opgeleverd?

Ben jij nieuwsgierig naar deze aanpak van deze culturele organisaties?
Meld je dan aan voor onze webinar.
Via de chatfunctie kun je vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord. 

17 mei – 20.00 uur tot 21.00 uur.

Aanmelden en meer informatie: Aanmelden