Op 27 oktober 2018 organiseert de FTZ de themaochtend 2018. Aanvang: 10.00 uur in de Werkplaats voor de Amateurkunst te Tilburg. De FTZ is er weer in geslaagd een tweetal interessante onderwerpen te agenderen.

Rob Adams, Six Fingers, schrijver, keynote spreker over strategie & innovatie, muziek freak: “Een vogelvlucht over de wereld.”  Van wat er technologisch mogelijk is naar de impact daarvan op ons als mens. En hoe we creativiteit en inventiviteit kunnen gebruiken om de toekomst te maken zoals we die zelf voor ogen zien. Over het verschil tussen verbeteringen en vernieuwen en hoe we daar als mens en daarmee ook als organisatie mee om kunnen gaan.

Judith Ensel, programma coördinator Art Fact. “Bij welk fonds of welke regeling kan ik terecht? Het gaat altijd over meer dan over subsidies alleen.” Dat is een vraag die Art-fact heel vaak krijgt. Het antwoord is makkelijk te geven, maar dat is eigenlijk niet voldoende. Art-fact ziet het vooral als haar rol om aanvragers te helpen met het realiseren van goede projecten. Een goede aanvraag begint altijd  met een goed idee. Maar wat is nu een goed idee, hoe toets je dat en hoe kom je van idee naar projectplan en uitvoering ? Judith Ensel zal aan de hand van een aantal voorbeeld laten zien hoe je van een idee een goede subsidie aanvraag kunt maken.