Tilburg in Koor 2018 is een groot opgezet korenfestival met ook dit jaar weer ruim 30 deelnemende koren en zanggroepen. Zij presenteren zich in en rondom Theaters Tilburg. Ook dit jaar is gekozen voor een opzet met 5 verschillende podia, waaronder de prachtige concertzaal en de studiozaal. De podiumindeling is inmiddels bekend en kunt u hier bekijken!

Wandel van jazz naar pop en van Slavische liederen naar opera, musical en klassieke muziek.

De afsluiting van de middag vindt plaats op twee locaties, met een concert van Bachcantates Tilburg in de Heikese kerk (tegen vrijwillige vergoeding) én een uitvoering van koordelen uit de Carmina Burana door de Tilburgse Opera m.m.v. de Tilburgse Big Band.

Dit koorevenement vormt een onderdeel van “Tilburg Toont” (maand van de amateurkunst) en wordt georganiseerd door de Federatie Tilburgse Zangverenigingen en Theaters Tilburg.

Graag tot ziens bij Tilburg in Koor 2018!

 

BewarenBewaren