De Gouden Mix

DGM

Vereniging De Gouden Mix is een Tilburgs muziektheatergezelschap opgericht in 2000, die seniorenorganisaties in Brabant op locatie entertainment biedt. Denk hierbij aan afdelingen van KBO, Zonnebloem, KVG, bewoners en bezoekers van zorgcentra. Dus allerlei ouderenorganisaties met welke signatuur dan ook. Alle 40 liedjes in de revue zijn zeer herkenbaar en mogen worden meegezongen.

Ook onze 6e revueproductie wordt weer geheel in eigen beheer gerealiseerd.

Het hele gezelschap gaat een cruise gaan maken langs de West- en Zuideuropese kust. Het decor verbeeldt de boeg van een cruiseschip. Tijdens deze reis zullen 6 landen worden bezocht. Sketches worden gespeeld en de landen worden bezongen. Natuurlijk spelen er zich hilarische taferelen af ingegeven door het feit dat het wel een zeer gemêleerd gezelschap betreft dat zich heeft aangemeld voor deze bijzondere cruise.

Onder de gasten zal zich een BNN’er bevinden als mistery guest.

Op 6 en 7 oktober 2017 gaat deze productie in Cultureel Centrum ’t Plein in Udenhout in première, waarna tot december 2019 De Gouden Mix met deze revue weer vele Brabantse organisaties een uiterst plezierige middag gaat bezorgen.

De organisaties boeken een voorstelling en zorgen zelf voor publiek en geschikte locatie.

Correspondentieadres:

De Gouden Mix
Beethovenlaan 325
5011 LJ Tilburg

Telefoonnummer:

0135703462

Repetitielocatie:

Wijkcentrum ’t Sant, Beneluxlaan 74, 5042 WS Tilburg

Repetitiedag en -tijd

vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur

Categoriën:

woensdag, overdag, gemengd koor, muziektheater

Stuur ons een bericht: