Nieuwsoverzicht

Op deze pagina vindt u de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden voor en over de Tilburgse vocale sector.

 

Symposium ‘Naar een bloeiend korenveld’

symposium ‘Naar een bloeiend korenveld’
Zaterdag 23 september 2017, 10.00-18.00 uur
Theaterzaal LOFT Tilburg
Deelname € 17,50 (inclusief lunch)

De Federatie Tilburgse Zangverenigingen (FTZ) bestaat in 2017 vijftig jaar. Dat is een leeftijd om bij stil te staan en dat doen we dan ook! De FTZ heeft zich in die vijftig jaar intensief beziggehouden met de ontwikkeling van de koorzang in Tilburg en omstreken. Het is nu een goed moment om, samen met koordirigenten en bestuursleden, na te gaan waar we staan en wat de kansen en mogelijkheden zijn voor de komende jaren.

Wij nodigen u daarom graag uit om het symposium ‘Naar een bloeiend korenveld’ bij te wonen. Uit die zonnige titel leest u al dat wij de toekomst van de koorwereld positief inzien. Tegelijk realiseren we ons dat daarvoor wel het een en ander moet gebeuren. Tijdens het symposium willen wij dat graag samen met u bespreken en de lijnen naar de toekomst schetsen.

Lees meer

Schrijf nu in voor de voorronde van het NKF 2017-2018

Noteer alvast in uw agenda: 20 januari 2018 vinden de voorrondes plaats voor het NKF 2018 NKF 2017-2018 (bron: www.nederlandskoorfestival.nl) 12 Provinciale Korenfestivals tijdens NKF 2017-2018! Op zoek naar “Het Beste Koor van Nederland” organiseert het NKF in iedere...

Lees meer

Privacy

De leden van uw vereniging hebben recht op privacy. Ga daarom zorgvuldig om met hun gegevens en houd u aan de volgende regels.

Lees meer

Tilburg in Koor – Editie 2017

Aan alle zanggezelschappen, Tilburg in Koor krijgt voor de zesde keer een vervolg op zondag 11 juni 2017. De Federatie Tilburgse Zangverenigingen (FTZ) organiseert het korenevenement in samenwerking met Theaters Tilburg en biedt u daarmee een mogelijkheid om uw koor...

Lees meer