Nieuwsoverzicht

Op deze pagina vindt u de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden voor en over de Tilburgse vocale sector.

 

geslaagd symposium

De Federatie kijkt terug op een geslaagd symposium en bedankt alle sprekers en sponsoren, het Boekenschop en Art Fact in het bijzonder, dat zij deze dag mede mogelijk gemaakt hebben.

Lees meer

Schrijf nu in voor de voorronde van het NKF 2017-2018

Op zoek naar “Het Beste Koor van Nederland” organiseert het NKF in iedere provincie een korenfestival, waarin meedoen als koor centraal staat en het winnen van de titel “Beste Koor van jouw Provincie” de slagroom op de taart kan worden.  Inschrijving is voor alle provincies gestart en staat open voor alle Nederlandse amateurkoren. Alle winnaars van de Provinciale NKF Competities worden toegelaten tot de Landelijke NKF Finale in mei/juni 2018!

Lees meer

Privacy

De leden van uw vereniging hebben recht op privacy. Ga daarom zorgvuldig om met hun gegevens en houd u aan de volgende regels.

Lees meer

Tilburg in Koor – Editie 2017

Aan alle zanggezelschappen, Tilburg in Koor krijgt voor de zesde keer een vervolg op zondag 11 juni 2017. De Federatie Tilburgse Zangverenigingen (FTZ) organiseert het korenevenement in samenwerking met Theaters Tilburg en biedt u daarmee een mogelijkheid om uw koor...

Lees meer